Keep at a temperature not exceeding – 18°C. Defrost in the refrigerator or under cold running water. Once defrosted, the product must be stored in the refrigerator and consumed within 24 hours. Do not refreeze. Consume after cooking.

Come prepararlo

In a Pan - In a non-stick pan, add a spoonful of olive oil and cook the previously defrosted salmon fillet over medium heat with a lid for 18 minutes, taking care to turn it from time to time.

In the Oven - Place the previously defrosted salmon fillet on a baking tray with baking paper. Cook in a preheated oven at 200°C for 20-25 minutes depending on the preferred level of cooking.

Season to taste.

LoPesce consiglia

Potrebbero interessarti

Xilo

Siamo un’azienda attiva dal 2009 specializzata nella lavorazione di prodotti ittici di qualità congelati. Acquistiamo le materie prime solo da fornitori attentamente selezionati in tutto il mondo, per prepararle nel nostro stabilimento in Italia.


Selezioniamo accuratamente i nostri fornitori in tutto il mondo per commercializzare in Italia e all’estero. Da sempre siamo attenti alla qualità delle nostre materie prime e alla sostenibilità della pesca e fin dal primo giorno abbiamo cercato di fare dell’innovazione il nostro credo.